Bereken direct uw maandbedrag

Stipt Online is hèt administratie- en advieskantoorkantoor met de ‘personal touch’. Betrouwbaarheid, persoonlijke aandacht, deskundigheid, bereikbaarheid, flexibiliteit en Stiptheid staan hoog in het vaandel. U kunt voor al uw vragen 24/7 bij ons terecht. Ook ‘s-avonds en in het weekend. U ontvangt binnen 24 uur een reactie op uw vraag. Stipt Online houdt rekening met uw omstandigheden. Aan de hand van onderstaand stappenplan bepaalt u zelf het gewenste dienstenpakket met het daarbij behorende maandbedrag.

Stappenplan

 • U wordt bij de eerste twee stappen gevraagd aan te geven welke branche en welke rechtsvorm op u van toepassing is. Zo kunnen wij u onder andere voorzien van het op uw onderneming geënte laatste nieuws en feiten.
 • Vervolgens kunt u aangeven hoeveel mutaties u per maand per dagboek verwacht. Indien u een kasregister heeft waarmee een koppeling gelegd kan worden tussen de kassa en het boekhoudpakket van Stipt Online, dan kunt u dit hier aangeven middels een vinkje. U krijgt dan een korting van 50% op het aantal te verwerken kasmutaties. Indien er sprake is van een (te maken) bankkoppeling, dan wordt hiermee bedoeld dat bij iedere nachtverwerking de mutaties in het bankboek automatisch worden ingelezen in het boekhoudpakket. De verwerking in deze is minder arbeidsintensief voor Stipt Online waardoor wij u een korting kunnen geven van 50% op de bankmutaties. U kunt dit aangeven middels een vinkje. Bij Stipt Online is alles 100% transparant en komt u niet voor verrassingen te staan.
 • Heeft u personeel of stagiaires in dienst? Stipt Online faciliteert uw loonadministratie op basis van inzetten van personeel. Heeft uw (flex-) medewerker geen werkzaamheden verricht in een periode dan maakt u bij Stipt Online deze periode ook geen kosten voor betreffende medewerker in uw salarisadministratie. De correctie in deze geschiedt achteraf in de maand volgend op de maand waarop de salarisverwerking betrekking heeft. Vul hier het aantal (flex-) medewerkers in die u in dienst heeft.
 • De managementrapportage houdt in dat u zelf bepaalt met welke frequentie u geïnformeerd wil worden over de financiële gezondheid van uw onderneming A.d.h.v. rapportages, verslagen, analyses en indicatoren geven wij u de handvaten om sturing te geven aan uw onderneming. Wij monitoren continu uw financiële administratie en begeleiden u graag naar uw stip op de horizon. U kunt bij deze stap kiezen voor managementrapportages per maand, per kwartaal of eens per jaar.
 • Stipt Online biedt u de mogelijkheid binnen de verschillende abonnementsvormen te kiezen voor de facturatiemodule. Met de facturatiemodule kunt u op basis van uw eigen lay-out van bijvoorbeeld uw eigen briefpapier heel eenvoudig zelf facturen genereren, verwerken en afdrukken/mailen. U heeft direct inzicht in uw debiteuren- en crediteurenbewaking. Immers de documenten worden digitaal bewaard, zijn direct zichtbaar en te benaderen op uw telefoon of tablet. Of u nu op kantoor zit, thuis of in het buitenland. Zolang u bereik heeft via Wifi of via uw data-abonnement, kunt u uw klanten te woord staan terwijl u de factuur op uw smartphone volgt. Een professionele manier om uw klanten persoonlijke verkoopfacturen te sturen via de digitale brievenbus. Geen gedoe meer met papier, cartridges, enveloppen en postzegels en onnodige vertraging door postbezorging.

Nadat u alle gevraagde stappen heeft doorlopen, berekent de configurator automatisch uw maandtarief. Zo stelt u uw eigen dienstenpakket samen en bepaalt u zelf het tarief. Flexibeler kan Stipt Online het u niet maken.

Indien u geïnteresseerd bent in het dienstenpakket van Stipt Online dan kunt u van de mogelijkheid gebruiken om geheel vrijblijvend en kosteloos een proefabonnement van 1 maand aan te gaan. Na deze periode bent u vrij om te stoppen zonder dat u het ook maar een cent gekost heeft. 

Wanneer u na een maand besluit uw abonnement voort te zetten, dan kunt u te allen tijde uw abonnement maandelijks opzeggen. De door u ingevulde gegevens in de configurator worden bewaard en naar uw emailadres gestuurd nadat u op de button “afspraak maken” heeft gedrukt.

Geen adders onder het gras, ervaar het zelf!

Heeft u nog vragen/opmerkingen dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.


1. Uw sector

2. Uw rechtsvorm

3. Mutaties

 • Aantal inkoopfacturen per maand

 • Aantal verkoopfacturen per maand

 • Aantal kasmutaties per maand

 • Aantal bankmutaties per maand

4. Personeel

 • Aantal medewerkers

5. Rapportages

 • U ontvangt van ons maandelijks een gedetailleerde rapportage waarin de belangrijkste cijfers van uw organisatie overzichtelijk worden weergegeven. Wij verwerken alle financiële mutaties binnen 24 uur.

 • U krijgt van ons elk kwartaal een gedetailleerde rapportage waarin de belangrijkste cijfers van uw organisatie overzichtelijk worden weergegeven. Wij verwerken alle financiële mutaties binnen 24 uur.

 • U krijgt van ons elk jaar een gedetailleerde rapportage waarin de belangrijkste cijfers van uw organisatie overzichtelijk worden weergegeven. Wij verwerken alle financiële mutaties binnen 24 uur.

6. Abonnement

Uw berekening

 • Sector
 • Rechtsvorm
 • Mutaties
 • Personeel
 • Rapportages
 • Abonnement

Prijs per maand €{{ price }} ex. btw

Dit tarief is gebaseerd op de door u gemaakte inschattingen. Dit maandtarief is gebaseerd op basis van de door u ingevoerde gegevens. Afwijkingen in de opgegeven aantallen hoger dan 10% worden verrekend op nacalculatie

Vul alle vragen in voordat u uw prijs berekend.

Afspraak maken

Ja, ik wil graag Stipt Online één maand gratis uitproberen.
Neem contact met mij op.

Ja, ik ben geïnteresseerd in Stipt Online en ik wil graag een afspraak maken om mijn situatie te bespreken.

*

Uw berekening

 • Sector
 • Rechtsvorm
 • Mutaties
 • Personeel
 • Rapportages
 • Abonnement

Prijs per maand €{{ price }} ex. btw

Dit tarief is gebaseerd op de door u gemaakte inschattingen. Dit maandtarief is gebaseerd op basis van de door u ingevoerde gegevens. Afwijkingen in de opgegeven aantallen hoger dan 10% worden verrekend op nacalculatie

Vul alle vragen in voordat u uw prijs berekend.

Afspraak maken

Ballon icoonDit zeggen klanten

Onze boekhouding is al enkele jaren bij Stipt Online onder beheer. Dit loopt perfect. Zodat ik lekker mijn eigen werk kan blijven doen.
Medische Pedicure Heidi

Boek icoonKenniscentrum