Besparen op uw accountantskosten? Stipt Online maakt het mogelijk.

Een goede voorbereiding op een accountantscontrole (pre-audit) is efficiënt en bespaart onnodige kosten. De eerste vraag die u zich kunt afvragen luidt: Heb ik wel een (gecertificeerde) accountant nodig voor mijn bedrijf? Dit blijkt in veel meer gevallen  dan wordt gedacht niet nodig te zijn.

Stipt Online kan deze vraag eenvoudig, vrijblijvend en kosteloos beantwoorden. Indien er sprake is van een pre-audit kunnen wij de vooropgestelde checklist/werkprogramma van de externe accountant perfect verzorgen. Een lijncontrole van al uw aanwezige processen wordt zorgvuldig door ons uitgevoerd. Wij dragen er zorg voor dat uw financiële administratie 100% op orde is en het (digitale) dossier voldoet. Desgewenst in overleg met uw externe accountant. De checklist tezamen met het digitale dossier is de input voor uw externe accountant. Hierdoor worden de kosten die uw externe accountant in rekening zou brengen voor een totale controle en/of samenstelopdracht naar voor u prijsgunstiger voorstel door Stipt Online. 

Hier zorgt Stipt Online voor

Voor een pre-audit of voorbereiding op de jaarrekening kan Stipt Online u de volgende diensten bieden:

  • Balans per einde boekjaar met of zonder (verkorte/uitgebreide) toelichting;
  • Resultatenrekening over het verslagjaar met of zonder (verkorte/uitgebreide) toelichting;
  • Managementrapportages;
  • Bepaling financiële positie;
  • Bepaling fiscale positie van uw organisatie;
  • Beoordeling lopende contracten, abonnementen, polisvoorwaarden;
  • HRM diensten, advisering arbeidscontracten en verzuimbeheersing.

Voordelen aan de pre-audit diensten van Stipt Online

Naast onze pragmatische werkwijze zijn er nog meer voordelen verbonden aan onze pre-audit diensten. Benieuwd naar deze voordelen? Neem contact met ons op voor een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking. U kunt ons bellen, een e-mail sturen of via het contactformulier een bericht achterlaten.

Bereken uw tarief Rekenmachine icoon Neem contact op Telefoon icoon

Ballon icoonDit zeggen klanten

Onze boekhouding is al enkele jaren bij Stipt Online onder beheer. Dit loopt perfect. Zodat ik lekker mijn eigen werk kan blijven doen.
Medische Pedicure Heidi

Boek icoonKenniscentrum