Altijd inzicht in uw administratie dankzij Stipt Online

Stipt Online is een fiscaal en financieel administratiekantoor met de focus op online boekhouden (E-boekhouden). Eén van de voordelen hiervan is dat de boekhouding van uw onderneming op een snelle en duurzame manier wordt onderhouden in een beveiligde Cloud omgeving.

Een betrouwbare administratie tegen gunstige tarieven

Wij bieden u graag zekerheid en flexibiliteit. U kunt naar eigen wens uw dienstenpakket samenstellen. U kunt er voor kiezen om geheel ontzorgd te worden. Dan verwerken wij uw financiële mutaties, belastingaangiften, jaarcijfers en tussentijdse (management)rapportages.

U kunt ook kiezen voor een grotere mate van zelfwerkzaamheid.

Wij bieden vele opties die u helpen bij het maken van uw keuze in de vorm van een maandelijks opzegbaar all-in abonnement in de Cloud. Een flexibel abonnement dat perfect aansluit bij uw organisatie, de gevraagde inspanning en het gewenste budget.

Met onze handige configurator berekent u snel welke diensten bij uw organisatie past. In enkele stappen berekent u het maandtarief voor onze diensten. Bereken hier welk tarief bij uw organisatie hoort.

Bereken uw tarief Rekenmachine icoon Neem contact op Telefoon icoon

Ballon icoonDit zeggen klanten

Onze boekhouding is al enkele jaren bij Stipt Online onder beheer. Dit loopt perfect. Zodat ik lekker mijn eigen werk kan blijven doen.
Medische Pedicure Heidi

Boek icoonKenniscentrum