Stipt Online: een professionele partner met een persoonlijk karakter

Stipt Online is een financieel advies- en administratiekantoor met de focus op online boekhouden (E-boekhouden).  Onze persoonlijke werkwijze wordt ondersteund door meer dan 20 jaar fiscale en financiële ervaring in verschillende sectoren.

Persoonlijk contact staat voorop. Wij denken graag met u mee over zaken als strategie, efficiency en duurzaam ondernemen. Onze bedrijfsstrategie  gebaseerd op boekhouden in de Cloud. Onze innovatieve Web & App oplossingen maken een fysiek archief nagenoeg overbodig.

Wilt u meer informatie over Stipt Online? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer over onze flexibele financiële dienstverlening. Met onze werkwijze kunnen wij een belangrijk verschil maken voor uw administratie.

Persoonlijke en transparante werkwijze

Persoonlijke en transparante werkwijze

Fiscale en financiële zaken kunnen knap lastig zijn. Zeker wanneer u als ondernemer zelf niet helemaal thuis bent in de materie. Wij helpen u graag om grip te krijgen op uw financiën. Allereerst leren we u en uw onderneming graag kennen in een persoonlijk gesprek. Wij leren uw organisatie kennen, inventariseren uw wensen en komen vervolgens gezamenlijk tot een voorstel. Bij onze werkwijze staat persoonlijkheid voorop.

Een goed begin is het halve werk

Een goed begin is het halve werk

Wij werken graag met u samen. Wij hebben uw input nodig om de (financiële) administratie op orde te houden. U levert bijvoorbeeld de financiële mutaties aan. Die verwerken wij binnen 24 uur nadat wij ze van u hebben ontvangen. Door middel van de financiële cockpit die u op ieder device via de App kunt benaderen, staat u altijd direct met ons in contact. De lijntjes met Stipt Online zijn zo kort mogelijk.

Helder en begrijpelijk advies

Helder en begrijpelijk advies

U bent graag volledig op de hoogte van wat er gebeurt in de administratie van uw onderneming. Wij zorgen voor fiscaal en financieel advies op maat. Wij adviseren u op basis van concrete voorbeelden uit de praktijk. Zo begrijpt u precies wat er gebeurt in uw administratie en houdt u grip op uw onderneming.

Ballon icoonDit zeggen klanten

Onze boekhouding is al enkele jaren bij Stipt Online onder beheer. Dit loopt perfect. Zodat ik lekker mijn eigen werk kan blijven doen.
Medische Pedicure Heidi

Boek icoonKenniscentrum